かどやホテル公式BlogOfficial Blog
- かどやホテルTOP
- かどやホテル公式Blog
- かどやホテル地下和食処旅籠(はたご)で肉祭り開催中です / You can enjoy KOBE-Beef, MATSUZAKA-Beef, HIDA-Beef at HATAGO!
かどやホテル地下和食処旅籠(はたご)で肉祭り開催中です / You can enjoy KOBE-Beef, MATSUZAKA-Beef, HIDA-Beef at HATAGO!
2017.07.21
かどやホテル地下和食処旅籠(はたご)で肉祭り開催中です |
当ホテル地下一階の和食処旅籠(はたご)で肉祭りを開催中です。 日本三大和牛である、松坂牛、神戸牛、飛騨牛の有名銘柄をぜいたくに食べ比べできる「日本三大和牛食べ比べ」は絶品です。 ぜひご賞味ください
他にも旅籠では肉祭りの間、期間限定メニューを提供中。 「牛カツ」・・・衣はサクサク肉はジューシー。わさび醤油で召し上がりください。 また、旅籠ではご当地おでんシリーズ第三弾として、名古屋おでん「どて煮」を提供中。 八丁味噌がおでんに染み渡るおすすめの一品です。 お一人様でもゆっくりくつろげるカウンター席も完備しています。 かどやホテルへご宿泊の際はぜひ旅籠へお越しください。 https://www.kadoya-hotel.co.jp/restaurant/dinner.html |
Now, You can enjoy KOBE-Beef, MATSUZAKA-Beef, HIDA-Beef at HATAGO! |
HATAGO is Japanese food restaurant (itamae’s professional dishes). It is located underground floor at KADOYA Hotel. Now, we offering taste comparison of Japanese beef : KOBE beef, MATSUZAKA beef, HIDA beef. It is very delicious, please taste it.
We offering another japanese food menu. 1. GYUTAN no yawaraka-ni : Gyutan is Japanese beef tongue. It is seasoned by pepper and salt. It is very tender. 2. GYUKATSU : GYUKATSU is beef cutlet. flour is so crispy and beef is juicy. You can taste with WASABI and soy souse. 3. NAGOYA MISO-ODEN DOTENI : Japanese ODEN with NAGOYA city style. HATAGO has counter seat. Please feel free to use by solo. |